Beschikbare blogs 2016

Kennismaking met een nieuwe kameraad

== Verder met Sanne ==

 

Op woensdag 17 februari betrad Sanne ons huis. Ze is net als Bart een Maltezer Leeuwtje en ze is pas 6 maanden jong, maar wel al zindelijk.

Ze is een heel lief teefje dat al veel meegemaakt heeft in haar korte leven. 6 augustus is ze geboren en na een paar maanden is ze gekocht door een alleenstaande vrouw, die er na een aantal weken achter kwam dat ze eigenlijk geen tijd had voor een hond...

Ze heeft Sanne toen doorverkocht naar een andere alleenstaande vrouw die al 4 honden had. Een aantal weken daarna kreeg Sanne's nieuwe bazin te horen dat ze ernstig ziek is, daarom moest er opnieuw een andere baas voor Sanne gezocht worden.

Wij waren de gelukkige, want ze is echt een heel lief en bescheiden hondje maar wel op en top hond en uiterlijk lijkt ze heel veel op onze oude Bart!

De dag er op ben ik gelijk ter controle met haar naar de dierenarts geweest. Ik had twijfels over haar werkelijke leeftijd, maar dat bleek ten onrechte. Sanne is wie ze volgens de papieren die ik mee kreeg zou moeten zijn. Beter nog, de dierenarts was heel tevreden over haar! Ze heeft nu alle inentingen en een paspoort!

De dag erna heeft ze bijna de hele dag liggen slapen. Waarschijnlijk komt dat door een combinatie van vermoeidheid, alle emoties en de injecties die ze gekregen heeft. Vandaag (zaterdag) is ze er weer helemaal boven op. Levenslustig en speels. We zijn heel blij met haar.