Dinsdag 9 januari 2018

== Het aftellen is begonnen ==

Over precies 4 weken is het zo ver, dan vertrekken wij (Aukje en ik) voor onze volgende zendingsreis naar Nepal. Een deel van de voorbereidingen is al gedaan, waarbij de tickets. We vliegen deze keer weer met Etihad/KLM via Abu Dhabi.

Het boeken van zo'n reis is geen probleem, alleen

als het zoals hier door twee maatschappijen samen gedaan wordt zit er toch wel een addertje onder het gras. Het stoelen reserveren heeft me een paar dagen werk gekost. Via de website van KLM, door naar ETIHAD, weer terug naar KLM, bellen met met KLM, daarna communicatie via Facebook en weer van de een naar de ander gestuurd. Maar de aanhouder heeft (weer) gewonnen. Tot mijn verbazing en verwondering stonden de gewenste stoelen plotseling toch voor ons gereserveerd!

Inmiddels ben ik ook al gevorderd met mijn voorbereidingen voor de spreekbeurten en het samen met mijn bestuursleden bekijken welke projecten er gesteund en bezocht kunnen worden. Tot nu toe hebben we als stichting (Hope for Nepal) substantieel mogen helpen bij het bouwen van 9 (!) kerkjes. Mede dankzij de vele sponsors.

Op dit moment loopt nog een project voor het kerkje in Patichaur en hopen we ook Tilak met zijn werk in Thecho, een kilometer of 15 zuidelijk van Kathmandu kunnen helpen. Ik zal bij aankomst in Kathmandu een ontmoeting met hem hebben.

Verder wordt het komende weken inpakken, visum halen in Amsterdam en zoveel mogelijk rust nemen voor we weggaan. Hotel in Kathmandu is al geregeld (Tibet Guest House). Zitplaatsen in de bus (Swiss Travel) ga ik voor het eerst vanuit Nederland proberen te regelen. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken. Dinsdag 6 februari is het dan zover.

Vrijdag 9 februari reizen we door naar Pokhara, waar we weer mogen logeren bij een van de voorgangers in Pokhara. Dat is ons de laatste keer goed bevallen, in de guestroom op het dak met mooi uitzicht.

Ik zal ook deze reis mijn blog bijhouden. Woensdag 28 februari hopen we weer terug te zijn in Nederland

Bid s.v.p. voor onze gezondheid en voor energie.

Voor meer info over "Hope for Nepal" klik hier.