Maandag 22 oktober 2012

 

Maandag 22 oktober 2012

Nog ruim 19 uur en we zijn (weer) onderweg naar Nepal. Deze keer, voor het eerst in 10 jaar, gaan we met z'n 2-en. Ik heb net on-line ingecheckt, wat deze keer vlekkeloos ging. We vliegen deze keer met KLM/BA en Jet Air via London en Delhi. Op het lange stuk zitten we in een Boeing 777! Woensdagmiddag 14.45 lokale tijd hopen we in Kathmandu aan te komen.

Ik zal ook deze reis mijn best doen minimaal 2x per week een verslag via dit weblog te publiceren.

Op een spreekbeurt na weet ik nog niet wat ons te wachten staat deze keer. Wel heb ik op de valreep 2 gebruikte laptops gekregen, daar was door Tilak en de Bijbelschool waar hij werkt om gevraagd. De koffer is bijna gepakt, het huis is bijna klaar, morgenmiddag om 13.00 vertrekken we naar Schiphol, weggebracht door onze goede vrienden Rene en Martha. De vlucht naar London vertrekt om 17.15 en 16 november hopen we om 21.55 weer op Schiphol te landen.

 

Reacties:

Anoniem zei

Zojuist even de blogspot geopend en zie dat jullie over 3 kwartier in de lucht zitten. Misschien een grote, mooie 777 maar wel handwerk van mensen. Dus is het vertrekbericht een goede aanleidign tot voorbede. En als jullie dit lezen, zijn jullie veilig geland.
Groeten aan nepal,
Marianne

 

René+Martha zei

Wat hebben we"gezellig" rondjes gereden he? Ging het goed in het vliegtuig Aukje? Goede zitplaatsen gehad? Volgens mij zijn jullie al bijna in ktm nu ik dit schrijf! Het weer is niet als gisteren (mist jullie). Lieve 2 een warm welkom toegewenst bij TGH. In gebeden en gedachten reizen we met jullie mee..haha gaan jullie toch niet samen!!!xx