Maandag 19 november

 

De laatste dag in Pokhara, morgenochtend vertrekken we met de bus (Swiss Travel) om 07.30 naar Kathmandu, het zit er al weer op...

Gisteren hebben we op gepaste wijze mijn verjaardag gevierd: Een stukje varen op het meer, en gezellig samen met Trix, Rene en Martha (en natuurlijk ook Aukje) gegeten.
's Ochtends waren we bij Pradip en Manju uitgenodigd voor het ontbijt, inclusief een prachtige verjaardagstaart die ze hadden laten maken. En 's avonds hebben we traditiegetrouw de z.g. verjaardagspsalm gelezen (Ps. 64 dus). Volgende week doen we alles nog eens dunnetjes over in Nederland. Ik kreeg 1 felicitatietelefoontje, van Pawan, de zoon van Prem en Prabha!

Vanmorgen begon met een ontmoeting met Durga, een medewerker van het drugsprogramma, waar ik zelf ook 4 jaar gewerkt heb. We hebben even lekker bijgepraat met elkaar, het is iemand waar ik door de jaren heen een bijzondere band mee heb gekregen.
Daarna moest ik nog even een paar zaakjes afhandelen, Raju opgezocht, Chanman, Prem en Prabha en Ram Prasad. Nu alleen nog even naar de kapper, een nieuwe jas kopen en mijn koffer inpakken, dan zit het er al weer op.

Het weer is nog steeds prachtig, de bergen fantastisch, we genieten nog steeds, maar vinden het ook wel fijn om straks weer richting Nederland te gaan.