Beschikbare blogs 2016

Maandag 12 september - nog 3 weken

== Dubbele voorbereiding ==

Het zijn verwarrende en intensieve tijden, want als ik zeg nog 3 weken, dan heb ik het over onze volgende reis naar Nepal. Maar over 2 weken, 23 september om precies te zijn, is er ook een belangrijke gebeurtenis.

Vorige week kregen we te horen dat de hypotheekaanvraag is goedgekeurd (PtL!) en een paar dagen later kreeg ik voor elkaar dat de overdracht al op 23 september kan plaats vinden!

Dat betekent de komende weken niet alleen verder voorbereiden op Nepal (visa, bagage, spreekbeurten etc.) en uitzoeken waar onze koffers gebleven zijn (er ligt er in ieder geval één in de opslag), maar ook het huis, ons nieuwe huis, klaar maken voor bewoning. Op de foto het appartement tussen de rode pijlen op 4e woonlaag.

We zullen er niet voor ons vertrek intrekken, want er is eerst nog wel wat werk aan. Zo worden alle muren van behang en plinten ontdaan, geëgaliseerd en daarna met structuurverf behandeld. De keuken wordt gerenoveerd, door het hele huis heen leggen we laminaat en dan zijn er nog wat kleine klusjes voor we onze spullen kunnen overbrengen. Voorlopig mikken we op half november.

De tijd in Nepal zal weer voornamelijk gevuld zijn met ontmoetingen met oude bekenden en bezoeken aan kerkjes, projecten. We zien er weer erg naar uit en zullen ons best doen jullie op de hoogte te houden van onze belevenissen!