Maandag 2 maart

Een tuin vol met bloeiende crocussen, nog net voor we op reis gaan. Een prachtig gezicht, zo is er niets en zo staat je tuin vol met bloemen.

Tegelijkertijd zijn we met de laatste voorbereidingen voor ons vertrek bezig en er tussen door nog een bezoek van een Nepalese evangelist. Het is een voorrecht zulke mensen te mogen kennen. Gods werk gaat ook in Nepal door, via hun organisatie, die schriftelijke cursussen over de bijbel en het christelijk geloof verzorgt, zijn in de afgelopen 16 jaar al meer dan 419.000 mensen bereikt!

Nog wat laatste rimpelingen voor het vertrek (een telefoontje: staat mijn naam nu wel of niet goed op het ticket...), zullen we met de trein of met de auto gaan en hoe laat gaan we. Maar eerst vandaag nog onze trouwe viervoeter naar zijn logeeradres gebracht, bij zijn vriend Boomer, ook dat hoort bij de laatste voorbereidingen.

Nog 14 uur en het is zo ver, we zien er allebei (samen met de 8 mensen die met ons meegaan) erg naar uit. De weersverwachting voor woensdag is hier slecht, maar ons wacht een dagtemperatuur van rond de 30 graden. Heerlijk!

Het volgende bericht zullen jullie uit Nepal ontvangen!