Zondag 23 oktober 2011

Zondag 23 oktober 2011

Nog 48 uur te gaan! Bijna alle voorbereidingen zijn getroffen, alleen de koffers nog pakken, maar ze staan al klaar compleet met een lijst wat er allemaal mee moet. Per email zijn nog een paar laatste afspraken gemaakt voor bezoeken aan een huiskring en voor een bezoek aan NGC.
Ook onze hond is al naar zijn logeeradres, opgewekt sprong hij bij onze dochter en schoonzoon in de auto. Hij zal daar niets tekort komen.

Hierboven de kaart van Nepal en onder de nationale vlag.

Morgen nog een paar laatste inkopen doen (o.a. een paar pakken stroopwafels) en nog wat geld ‘uit de muur’ trekken voor projecten in Nepal en dan de koffers inpakken. Een vriendin van ons is zo lief ons helemaal naar Schiphol te brengen, dinsdagavond vliegen we om 18.30 naar Frankfurt en vandaar via Delhi naar Kathmandu, waar we de volgende middag om 15.30 lokale tijd hopen aan te komen. Ons volgende bericht zal al alles goed gaat van daar komen.

Reacties:
hajuraamaa zei

Leuk Jan we kijken er naar uit om jouw verhaal mee te beleven: gezegende reis onder bescherming van de Here! liefs van ons 2 en RenM

Anoniem zei

Nogmaals een poging om jullie Gods zegen mee te geven. Mijn eerdere pogingen werden gewoon niet meegenomen. De aanhouder wint, dus houd ik mijn pootje nog even stijf.
Lieve groetjes, Marianne

Anoniem zei

Dag Jan en Aukje,

Veel succes in Nepal.

Jan Riedijk