Woensdag 12 februari 2014

Woensdag 12 februari 2014

 

Nog 6 dagen te gaan voor ons vertrek en we schieten goed op met de voorbereidingen. Vorige week dinsdag heb ik de visa voor Nepal gehaald, gisteren heb ik onze inpak-checklist bijgewerkt en alle preken en studies zijn ook klaar voor gebruik. Nu alleen nog maar inpakken en het huis klaar maken.

Het weer in Nepal begint ook langzaam maar zeker wat warmer te worden (net boven de 20o), alhoewel we ook nog rekening moeten houden met af en toe een natte (en dus koele) dag!

Goed nieuws ook van onze oudste dochter, ze is nu over de helft met de bestralingskuur en het gaat naar omstandigheden goed!

Ook goed nieuws is, dat er nog wat giften voor projecten binnengekomen zijn. Van de ouderenkring van de Oase voor een kinderhuis in Kathmandu, een mooie gift van een verkoping in De Bilt en een gift van de VEG De Bilt.

We zijn nog niet op pad, maar ik wil jullie toch niet deze fraaie foto onthouden. Ik kwam deze vandaag op Facebook tegen, wat is God's schepping groots en mooi. Daarvan wordt je je nog beter bewust als je als klein mensje in zo'n omgeving bent: overweldigend!

Over de planning van onze reis kan je hier meer gegevens vinden (Reisgegevens).